fbpx

POTKU PERSUKSIIN

99.00

Hanki Potku persuksiin kurssi nyt! Tule kokeilemaan kuntoilun hittituotetta eli LIIT-kotitreeniä (= low intensity interval training).

Anna hetki ajastasi ja me lupaamme sinulle lisäenergiaa arkeesi. Lue 5 hyvää syytä, miksi sinun kannattaa ostaa Potku persuksiin kurssi NYT heti.

 1. Aikasi on rajallista, mutta haluat huolehtia itsestäsi ja voida hyvin
  Potku persuksiin kurssi on tehty sinua varten. Voit osallistua valmennukseen ja treenata silloin, kun aikatauluihisi sopii. Sinun ei tarvitse olla tietyssä paikassa tiettyyn kellon aikaan. Huolehdit itsestäsi ja osallistunut valmennukseen sinulle sopivimpana ajankohtana.

 2. Haluat parantaa fyysistä kuntoasi ja huolehtia kehonhallinnastasi

Kehosi tarvitsee huoltoa voidakseen hyvin. Ohjatun kotitreenivalmennuksen avulla treenaat turvallisesti ja monipuolisesti. Kehonhallintaharjoitteet on valittu eri lihasryhmät huomioiden. Lisäksi kehoa vahvistavien liikkeiden lisäksi huolehdit kehosi palautumisesta venyttelyiden avulla.

 

 

 1. Opit tekemään kehohuoltoliikkeet huolellisesti ja turvallisesti

Valmennus etenee nousujohteisesti, jossa opit kuulostelemaan oman kehosi signaaleja. Valmennuksessa sinua ohjataan valitsemaan harjoitteiden tehoa omaa kuntoasi kuunnellen. Ohjattu valmennus edistää kuntoasi, sillä valmennus etenee helpommasta vaikeampaan ja kevyemmästä tehokkaampaan treenaukseen.

 1. Saat tukea liikunnallisen elämäntavan ylläpitämiseen

Aloittamisen vaikeus on monille tuttua. Kokeneiden valmentajien johdolla pääset alkuun ja pystyt pohtimaan syvällisemmin liikkumisen motiivejasi. Kannustavat näkökulmat ohjaavat sinua oikeiden valintojen pariin, jolloin huomaamatta lisää liikkumistasi ja sitä myöden kehität fyysistä kuntoasi.

 1. Pystyt treenaamaan ilman kalliita välinehankintoja

Kunnonkohotustreeni onnistuu kotona ja kehon omaa painoa hyödyntäen. Kokonaisvaltaisten liikkeiden avulla pystyt lisäämään kehonhallintaasi, lihaskuntoasi ja liikkuvuuttasi. Et tarvitse kalliita välineitä tai laitteita, mutta silti saat tehokasta treeniä. Samalla voit testata kuntoilun uutushittiä eli LIIT-treeniä (= low intensity interval training).

Valmentajanasi toimivat terveys- ja liikunta-alan ammattilaiset. Virpillä ja Veeralla on molemmilla lähes 20 vuotinen kokemus ihmisten terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Lisäksi he ovat havainneet käytännössä, mikä toimii ja mikä taas ei. Potku Persuksiin paketti on tehty starttipaketiksi ihmiselle, jotka:

  • haluavat tukea liikunnallisen elämäntavan aloittamiseen,
  • ovat vähän liikkuvia, mutta haluavat aloittaa liikunnan ja kehonharjoittamisen turvallisesti,
  • tietävät jo, miten liikkua, mutta käytännön toteutuksessa on haasteita kiireisen elämäntilanteiden vuoksi ja
  • omaavat jo liikunnallisen elämäntavan, mutta haluavat kevyempää kehonhuoltoa suorittamisen sijaan ja haluavat syvällisempää pohdintaa liikkumisen

Mitä hyötyä saat Potku Persuksiin valmennuksesta?

 • Voit treenata kotonasi, etkä tarvitse välineistöä tai liiemmin tilaa
 • Treeni ei ole aikaan tai paikkaan sidottu
 • Saat monipuolisia vaihtoehtoja
 • Fyysisen harjoituksen lisäksi saat materiaalia, jolla saavutat pysyviä tuloksia ja pääset tavoitteeseesi
 • Valmentajina alan kokeneet ja korkeasti kouluttautuneet asiantuntijat

Katso kurssin askeleet klikkamalla karttamerkkiä, niin näet kurssin sisältörungon.

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “POTKU PERSUKSIIN”
Vieritä ylös