fbpx

Oletko 35v tai enemmän?

Tule POTKU
PERSUKSIIN kurssille

Valitse lempeä kotitreeni! Potku persuksiin valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehoosi kiinteyttä, kohottaa kuntoasi ja saada itsellesi liikunnallisen elämäntavan. Tule mukaan – me lupaamme sinulle lisäenergiaa ja fyysistä hyvinvointia! Osta kurssi tämän kampanja-sivun kautta ja säästät hinnassa -10 %.

Kesäleiriltä saat

Hinta:

Asiantuntijan laatiman ulkotreeniohjelman, jolla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti kehosi eri osia.

Autamme sinua treenaamaan kesällä.  Kesäleirillä treenaat kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikkeiden hallintaa. Valmennuksesta saat fyysistä hyvinvointia, iloa ja luontoelämyksiä.

Valmennus on tarkoitettu:
 • Sinulle, joka haluat tukea liikunnalisen elämäntavan aloittamiseen.
 • Sinulle, joka haluat vinkkejä ulkotreeniin.
 • Sinulle joka haluat tsemppiä liikkumiseen myös lomalla.
 • Sinulle, joka tiedät miten liikkuä, mutta haluat tukeä käytännön toteutukseen.
 • Sinulle, joka haluat uusia ideoita ja koko kehon huoltoa.

ulkoilua ja liikuntaa

Hinta: vain 59€

Kurssi on LIIT (Low Intensity Interval Training) ulkotreeniä ihmisille, jotka haluavat treenat ajasta ja paikasta riippumatta. Liity leirille!

Leiriltä saat itsellesi liikunnallisen elämäntavan ja lisäenergiaa. Valmentajasi ohjaa sinua säännölliseen harjoitteluun, jolla saat kohotettua fyysistä kuntoasi ja nautittua ulkoilusta sekä luonnosta.

Hyödyt:
 • Voit treenata mökillä, kotona tai matkoillasi.
 • Treeni ei ole aikaan tai paikkaan sidottu.
 • Et tarvitse välineistöä tai liiemmin tilaa.
 • Saat kiinteyttä kehoosi, iloa ja elämyksiä luonnosta.
 • Valmentajana alan kokenut ja korkeasti kouluttautunut asiantuntijat.

Liittyminen kannattaa!

Registeröidy nyt ja saat 10% alennuksen tämän kurssin hinnasta.

Liikunta

Liikunnallisista verkkovalmennuksista on hyötyä, jos et ole liikkunut ollenkaan, etkä tiedä mistä aloittaa. Toisaalta, jos sinulla on ollut pitkä tauko liikunnan harrastamisessa tai olet kiireinen, etkä ehdi harrastuspaikoille matkustamisen, töiden tai vaikkapa perhetilanteen takia, valmennus tulee tarpeeseen.

Miksi tarvitsemme liikuntaa?

 • monien sairauksien ennalta ehkäisyssä ja oireiden vähentämisessä liikunta on luonnollinen valinta
 • mielen piristäjänä, tasapainottajana ja esimerkiksi oppimisen edistäjänä
 • painonhallinnan tukena

Astu askel ”sitku-vaiheen” yli ja aloita nyt. Verkkovalmennus vie sinut 12 viikon matkalle liikunnan  aloittamiseen, liikunnallisen elämäntavan löytämiseen ja siitä nauttimiseen.

Mielen hyvinvointi

Koetko olevasi suorittaja täydellisyyteen taipuvaisine ajatuksine tai alisuoriutuja, joka tietää pystyvänsä parempaan, mutta tällä hetkellä et siihen kykene ahdistuen tilanteesta? Ehkä kaipaat suunnan muutosta tai työkaluja eri osa-alueille kuten epäonnistumisen pelko, tunneäly, kärsivällisyys, muutokset elämässäsi jne.

Mielen hyvinvointia, miksi?

 • tieto psyyken toiminnoista eri tilanteissa helpottaa vaikeistakin paikoista selviytymisessä
 • pysähtyminen omien ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen äärelle helpottaa monesti suunnan löytämisessä
 • ahdistava olotila voi jumittaa paikoilleen ja itsekseen voi olla hankala päästä tilaan, jossa voi hengittää vapaammin

 Uusia ideoita, itsetutkiskelua, suuntaviivoja ja tietoa. Analysointia siitä, miksi teet asioita tai miksi jätät tekemättä. Mielen hyvinvointipaketti avaa sinulle ikkunoita ja pysäyttää hetkeksi omien ajatuksien ja toimintatapojen äärelle.

Palautuminen ja uni

Oletko kiireinen tai stressaantunut? Kärsitkö unihäiriöistä? Tunnistatko, ettei lepo ja palautuminen ole toiminnassasi tasapainossa? Löytöretki unimaailmaan valmennuksemme keskittyvät päivittäisen palautumisen, unen laadun, pituuden, aktiivisen harjoittelun ja ravinnon imeytymisen edellyttämään tarpeeseen.

Uni ja palautuminen lisäävät:

 • keskittymiskykyä ja mielen hyvinvointia,
 • fyysistä terveyttä ja vireyttä sekä
 • aineenvaihduntaa.

Aina ei tiedä mistä lähteä liikkeelle, kun arjessa on liikaa hallittavia osia ja liian monta narua, joista pitää kiinni. Saatat myös olla liian väsynyt tarttumaan yhtään mihinkään. Ajoittain voi tuntua siltä, että kaikki keinot on jo käytetty ja uupumus vie voiton. Et ole yksin. Me autamme voimavarojesi löytämisessä. Olemme merkinneet kartalle levähdyspaikkoja, joissa opit tunnistamaan oman tilanteesi. Oppaamme auttavat sinua palautumaan ja levähtämään!

Oppiminen, motivaatio, ajankäyttö, muutokset

Valmennuksistamme saat tukea elämäntapamuutokseen. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka hakevat syvällisempää merkitystä käyttäytymiselle, haluavat oppia uutta tai ovat kiinnostuneita tarkastelemaan elintapojaan.

Toimintaamme ohjaavat arvot ja asenteet. Jos nämä ovat ristiriidassa käyttäytymisemme kanssa, alamme usein voida huonosti. Valmennuksissamme pohdit:

 •  toimintasi motiiveja ja arvoja,
 • ajankäyttöäsi ja tavoitteitasi sekä
 • muutostarvettasi.

Muutoksen ei tarvitse olla itsetarkoitus. Joskus on hyvä pysähtyä myös toteamaan, mitkä asiat ovat hyvin. Ihminen haluaa oppia ja kehittyä. Aika asettaa rajat kehittymiselle. Jos haluat löytää aikaa oman itsesi hyvinvointiin, niin tule mukaan valmennuksiimme!

Yleinen terveys

Verkkovalmennukset sopivat sinulle, joka kaipaat lisätietoa sairauksien ehkäisemisestä, haluat voida hyvin sairauksistasi huolimatta tai kaipaat ammattilaisten tukea hyvinvointiisi.

Yleinen terveys on tärkeä osa-alue koska,

 • sairauksien ennalta ehkäisy on monesti miellyttävämpää ja halvempaa kuin niiden hoito
 • perussairauksien hoitotasapainossa (esim. diabetes, korkea kolesterolitaso, verenpainetauti, tule-ongelmat) on usein monia kysymyksiä ja paljon tietoa saatavana, eikä aina tiedä mihin uskoa
 • seksuaaliterveys on iso osa hyvinvointiamme ja sen huomioimisessa on monia tasoja ja näkökulmia, joita ei välttämättä itse aina näe

Terveyden ja sairauden kokeminen on yksilöllistä ja eri aikoina vaihtelevaa. Löydä oma tasapainosi, autamme sinua voimaa hyvin.

Ravinto

Virkistystä ravinnosta valmennuksemme on tarkoitettu sinulle, jolle ruoka on vain energian lähde, mutta haluat varmistaa sen monipuolisuuden ja terveellisyyden. Sinulle, joka haluat apua ja ideoita arjen ruokavalintoihin tai -rajoitteisiin.

Ruoka ja juoma vaikuttavat:

 • ihmisen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin – sosiaalista puolta ja nautintoa unohtamatta.
 • aineenvaihduntaan ja ihon kuntoon sekä
 • energia- ja vireystasoon.

Ravinto-ohjeita, neuvoja ja erilaisia tutkimustuloksia syötetään jatkuvalla tulvalla eteemme. Mikä on ravitsemuksellisesti oikea valinta? Tässä ravinnon viidakossa olemme apunasi ja oppainasi. Sinun olotilasi, arjen haasteet, valinnat ja arvomaailma ovat perusta, josta lähdemme liikkeelle. Annamme sinulle vaihtoehtoja ja kuljemme vierelläsi kohti hyvää oloa. Virkisty ravinnosta!

liity jo satoihin liittyneisiin

Kouluttajina ja valmentajina olemme huomanneet, että tietoa hyvinvoinnista on saatavilla paljon, mutta toteuttaminen arjen keskellä on haastavaa. Valmennuksissamme syvennymme toimintaasi ohjaaviin arvoihin ja asenteisiin. Niiden kautta pystyt muodostamaan oman hyvinvointikarttasi VidoMapin verkkovalmennuksissa.

Vieritä ylös